Új autók

Extra hetek

 

CITROËN C3 PURETECH 68 FEEL MÁR 3 320 000 FT-TÓL

Szerelem első látásra! Optimista és letisztult designja, szépen megrajzolt ívei, különleges technológiái, gazdag kényelmi és biztonsági felszereltsége ellenállhatatlanná teszik a Citroën városi modelljét!

Ez mind nem lenne elég? A Citroën C3-hoz most felár nélkül választhat tetőszínt - piros, fehér vagy fekete? Válasszon!*** 
 
Használja ki akciónkat, alakítsa saját ízlésének megfelelően új Citroën C3 modelljét!

..............................

CITROËN C-ELYSÉE PURETECH 82 FEEL MÁR 3 527 000 FT-TÓL
ajándék tolatóradarral és Bluetooth kihangosítóval!***

Az új Citroën C-Elysée kényelmes, tartós és strapabíró családi autó. Fedélzetén 5 utas tökéletes kényelemben utazhat és a csomagjaik is bőven elférnek, köszönhetően a könnyen pakolható és praktikus, 500 literes csomagtérnek.
*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C3, új C-Elysée személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

***Jelen ajánlat 2017.12.04-től visszavonásig, új Citroën C3 Puretech 68 Feel, új Citroën C-Elysée Puretech 82 Feel modellek esetén magánszemélyek által leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A C3 és C-Elysée modellek esetében feltüntetett árak a regisztrációs adóval növelt, maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelölik és gyártásból történő megrendelésekre érvényesek.  A feltüntetett ajánlatok más akcióval, vagy más kedvezménnyel nem összevonhatók. A képek illusztrációk. A C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről, kérjük, érdeklődjön a Citroën-márkakereskedésekben, vagy a www.citroen.hu honlapon. A C3 PureTech 68 Feel változat vegyes fogyasztása 4,7 l/100km, CO2-kibocsátása 109 g/km. A Citroën C-Elysée Feel PureTech 82 Feel változat vegyes fogyasztása 4,9 l/100km, CO2-kibocsátása 114 g/km. A Citroën Grand C4 Picasso BlueHDi 120 S&S Feel vegyes fogyasztása: 3,8 l/ 100 km, CO2-kibocsátása: 100 g/km.