Új autók

Új C3

 

Az új C3 városi autók kategóriájának egyik legvagányabb, legmodernebb, legtrendibb modellje.

Határtalan variációs lehetőség, egyedülálló kényelem, interaktív megoldások jellemzik az új C3-at.Új C3 most akár bruttó 2 990 000 Ft-tól*!

Akár 5 év** garancia 100.000km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén***

Kérjen tesztvezetési időpontot vagy árajánlatot, várjuk márkakereskedésünkben !*Jelen ajánlat 2016. december 1-től visszavonásig, új Citroën C3  PureTech 68 Live modellek esetén leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A bruttó 2 990 000 Ft-os indulóár az új Citroën C3  PureTech 68 Live változatára vonatkozik, melyhez a Citroën ConnectedCAMTM beépített kamera és a 36 színkombináció nem elérhető opciók. Az indulóár a regisztrációs adóval növelt, maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett listaárat jelöli és gyártásból történő megrendelésekre érvényes. A feltüntetett indulóáras akció más kedvezménnyel nem összevonható. A C3  PureTech 68 Live változat vegyes fogyasztása 4,7 l/100km, CO2-kibocsátása 109 g/km.A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, illetve keresse fel a www.citroen.hu honlapot.**Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C3 személygépkocsik vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.