Szolgáltatások

Tavaszi szervizakció - klíma

 

Kellemetlen az utastérben a levegõ?
Fertõtleníttesse vagy cseréltessen pollenszûrõt! A rendszeres tisztítás és pollenszûrõcsere az egészsége szempontjából is kiemelten fontos. A hagyományos pollenszûrõ kiszûri a levegõben lévõ por és egyéb részecskék nagy részét, polleneket, baktériumokat és kormot, ezáltal jelentõs mértékben csökkenti az allergia, a fertõzések vagy az irritációk kockázatát.
Nem hût hatékonyan a klímaberendezés?
Érdemes idõnként ellenõriztetni, erre javasoljuk a klímamérleget. Az is lehet, hogy csak a hûtõközeget kell feltölteni, és ismét tökéletes hõmérsékletet biztosít a klímaberendezés az utastérben. Nézze meg ajánlatainkat!
 
Fixdíjcsomag ajánlatunk minden autósnak:

KLÍMATISZTÍTÁS-FERTÕTLENÍTÉS1,5 + 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 4 900 FT
 
POLLENSZÛRÕ-CSERE5,6 + 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS

3 évnél idõsebb Citroën gépjármûvekre 8 900 Ft

3 évnél fiatalabb Citroën gépjármûvekre 9 900 Ft
 
A hagyományos pollenszûrõ helyett aktívszenes-szûrõt választana? Az aktív szén a környezetszennyezõ gázok akár 80%-át képes kiszûrni.
 
Fixdíjcsomag ajánlatunk Citroën gépjármûvekhez:
 
AKTÍVSZENES-POLLENSZÛRÕ-CSERE2,5,6 + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 10 900 FT 
 
Nem elég hatékony a hûtés? Talán éppen itt az ideje, hogy a hûtõközeget feltöltesse!
 
Fixdíjcsomag ajánlatunk minden autósnak:

KLÍMAFELTÖLTÉS3,5,6 + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 12 900 FT
 
Szeretné mûszerrel ellenõriztetni a teljes légkondicionáló berendezést? Erre is van egy jó Fixdíjcsomag ajánlatunk minden autósnak:
 
KLÍMAMÉRLEG4,5,6 + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 4 900 FT
 

Bónusz ajánlatunk: 5 L-es Citroën nyári ablakmosófolyadék 1 390 Ft


1Gyári klímatisztító sprayvel végzett beavatkozás.
2Az aktívszén-szûrõs csomag nem minden Citroën gépjármûnél alkalmazható.
3A csomag max. 250 gramm R134a hûtõközeg feltöltést tartalmaz.
4Klímamérleg = a klímarendszer mûködésének Citroën gyári szabvány szerinti ellenõrzése.
5 Az ajánlatot csak magánszemélyek, csak személyautóra vehetik igénybe és csak a kedvezménykupon felmutatásával  kizárólag az akcióban résztvevõ magyarországi Citroën-márkaszervizekben (Az akciós ajánlatok nem elérhetõk a Citroën Fábián Székesfehérvári és Budaörsi telephelyein, a Hajas Autónál Salgótarjánban, a Ciwoo Centrál Kft.-nél Szentendrén és a Rigó Kft.-nél Keszthelyen.) 2017.04.01-tõl 2017.08.31-ig. A csomag részét képezõ 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, elõre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a www.citroën.hu/tavaszi-nyari-szervizakcio/atvizsgalas oldalon találja. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelezõ hatósági Mûszaki Vizsgát. Az átvizsgálás azt ellenõrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat idõpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti elõre az adott pontok és/vagy a jármû bármely más alkatrészének, berendezésének késõbbi meghibásodási eshetõségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végzõ szakember a mûszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állás) és a gépjármû hivatalos papírjaiban rögzített adatokat tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenõrzi. A tájékoztatás nem teljes körû, a C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A jelen hirdetés nem minõsül szerzõdéses ajánlatnak. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval nem összevonható.
6A Fixdíjcsomagok egy része csak meghatározott - 3 évnél idõsebb - Citroën-jármûvekhez vehetõ igénybe, és EUROREPAR alkatrészeket tartalmaz. Látogatása elõtt érdeklõdjön Citroën márkaszervizében arról, hogy a díjcsomag az Ön gépjármûvéhez igénybe vehetõ-e? Az alkatrészekre és a munkadíjra 1 év garanciát biztosítunk.