Új autók

Családi modellek

 

A Citroën családi modelljei kényelmükkel és gazdag felszereltségükkel szinte minden helyzetre megoldást kínálhatnak. Legyen bár nagy család vagy népes a baráti társaság, mindenki megtalálja a Citroën modellek közül a méretben is megfelelőt.
5 személyes C4 Picasso, 7 személyes Grand C4 Picasso és akár 9 személyes SpaceTourer is elérhető most 70.000 Ft-os havidíjjal kedvező finanszírozási konstrukciónk keretében. Ráadásul magánszemélyeknek 5 év garancia is jár. **
Advanced Comfort: úthibák tompítása, tágas utas-és csomagtér, hasznos vezetéssegítő rendszerek, okos funciók


*A meghirdetett finanszírozási ajánlat 2018. április 1-jétől visszavonásig, új Citroën C4 Picasso, Grand C4 Picasso, SpaceTourer modellek esetén készletlistáról történő vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A kép illusztráció. A Citroën C4 Picasso, Grand C4 Picasso és SpaceTourer BlueHDi és XS hosszúságú modellek vegyes fogyasztása sorrendben: 3,8-6,4 l/100 km, 3,8-6,4 l/km, 5,1-5,5 l/km. CO2-kibocsátásuk: 100-145 g/km, 100-145g/km, 133-151 g/km.

Új Citroën C4 Picasso BlueHDi 120 S&S Feel személygépjármű kedvezményes 4,43%-os THM finanszírozással már havi 70 000 Ft-tól elérhető, a finanszírozás 6 545 000 Ft bruttó vételár mellett, 2 768 430 Ft önerő befizetésével, 60 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű, pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. Új Citroën Grand C4 Picasso BlueHDi 120 S&S Feel személygépjármű kedvezményes 4,43%-os THM finanszírozással már havi 70 000 Ft-tól elérhető, a finanszírozás 6 795 000 Ft bruttó vételár mellett, 3 018 430 Ft önerő befizetésével, 60 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű, pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. Új Citroën SpaceTourer Business M BlueHDi 115 S&S személygépjármű kedvezményes 4,43%-os THM finanszírozással már havi 70 000 Ft-tól elérhető, a finanszírozás 8 264 000 Ft bruttó vételár mellett, 4 487 430 Ft önerő befizetésével, 60 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű, pénzügyi lízingkonstrukcióban történik.A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli. Az akció keretében meghirdetett 4,43% THM értéke tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendeletalapján került sor, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás forint alapú, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Merkantil Bank honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A lízingbe vevőt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C4 Picasso, Grand C4 Picasso és Spacetourer személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.