Alkatrészek és tartozékok

Alufelni akció

 

A sportos elegancia Önnek is tetszik?


Akkor most itt a kiváló alkalom, hogy Citroenjét sportosan elegánssá varázsolja, és csodaszép alumínium keréktárcsákat vásároljon most akár féláron!


Töltse le katalógusunkat és akciós árlistánkat,  és válasszon a szebbnél-szebb alufelnik közül!

Citroen-alufelni-akcio*Az akció 2016. május 17-től visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az akciós árak 10 Ft-ra kerekítettek. Az akciós kedvezmény az akcióban szereplő alufelnik esetében minimum 25%. A 25%-nál magasabb akciós kedvezménnyel hirdetett alufelnik esetén a kedvezmény csak 4 db felni együttes (szett) együttes rendelése esetén érvényes és a kiemelt akciós kedvezmény számítása a következő: a felni darabáras cikkszám ára és ugyanazon felni 4 db-os szettes cikkszám akciós árának 4-gyel osztott, azaz a szetten belül 1 db felnire eső ára közötti különbség.
Amennyiben közvetlenül a termék szett árából számítjuk a kedvezményt, úgy az csak 25%. Az árak nem tartalmazzák a kerékközepet és a rögzítőcsavarokat, azok külön díjazás ellenében rendelhetők, és természetesen nem tartalmazzák a szerelés munkadíját sem. A kerékőrökre és a kerékközépre a készlet erejéig 10% a kedvezmény. Az akciós kedvezmény más akcióval össze nem vonható. Jelen árlista tájékoztató jellegű, elírásokat tartalmazhat és nem minősül szerződés hivatalos alapjának.